Digitaalinen Valkotaulu

Työtilaan kiinnitettyjä muistilappuja voi myös siirtää ja ryhmitellä. Lue maksuttoman Meetin rajoituksista täältä. Tästä syystä työkalu sopii pienempien ryhmien ja tiimien työskentelyyn. Työkalut: Kuvat ja tiedostot: Kuvan voit kiinnittää myös taulun taustakuvaksi ja näin rakennettua näyttävän työskentelypohjat tai teemat työskentelylle. Toteutamme organisaatiollenne tarpeisiinne digitaalinen valkotaulu valmennuksia tilauksesta.

Microsoft Whiteboard – Digitaalinen valkotaulu

Mistä löydän Whiteboard-sovelluksen? Eri organisaatioilla saattaa olla erilaisia sääntöjä sen suhteen, millaisia digitaalinen valkotaulu on verkossa mahdollista ja luvallista käyttää. Vuorovaikutteinen verkkovalmennus. Tässä joitakin verkkosovelluksia, joita voin suositella etätyön tueksi ja täydentämään kokoussovelluksia. Skip to main content.

digitaalinen valkotaulu

Whiteboardin käyttökohteita opiskelijalle ja opettajalle

Samoin kuin useimmat muutkin On työkalut word, onenote jne voit avata selainversiossa aloitetun Whiteboardin myös työpöytäsovellukseen. Digitaalinen valkotaulu mahdollistaa sisällön tallentamisen jatkotyöstämistä varten. Tutustu myös Matleena Laakson Padletiin Padletin käytöstä! Verkkoselaimella muokattavan whiteboard-taulun voit jakaa muille muokattavaksi Share -painikkeesta. Erilaisia virtuaalisia sovelluksia voi käyttää osana työpajaa, kun haluaa koota esimerkiksi osallistuilta ideoita tai tehdä yhteenvetoja osallistujien ajatuksista. Tallenne on katsottavissa rajoitetun ajan.

castrol r40

Parhaat appsit etätyön tueksi – Grape People

Sovellus toimii nettiselaimelta osoitteesta padlet. Opettajana Whiteboard soveltuu hyvin esimerkiksi: Moduulin suunnitteluun, blueprintin tekoon Ideointiin opiskelijoiden kanssa Visualisointiin Kokousten yhteistyöskentelyyn. Voi hyödyntää hyvin monipuolisesti, esimerkiksi virittäytymiseen, tutustumiseen, ideointiin tai palautteen kokoamiseen. Valmistele työkalun käyttöä tekemällä pohjat, digitaalinen valkotaulu ohjeita ja valmistele ryhmiin jakaminen. Go to banner Go to content Go to footer. Verkostoidu: LinkedIn Twitter.

Miten voin käyttää digitaalista valkotaulua opetuksessa? –

Lisätietoja etävalmennuksesta. Työtilaan kiinnitettyjä muistilappuja voi myös siirtää ja ryhmitellä. Tästä syystä työkalu sopii pienempien ryhmien ja tiimien työskentelyyn. Oliko artikkeli hyödyllinen? Lue maksuttoman Meetin rajoituksista täältä.