Lego Porsche Creator

Safety warning. Dräger Alcotestalkometri. Tukee ääniefektejä. Leluhahmot sisältyvät. Siksi ne on testattu tiukasti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin. Koti ja perhe. Selaa osastoja.

LEGO Creator 10295 Porche 911

Turvallista ajoa Targa-mallissa on ikoninen suojakaari. K: 4″ 10cm L: 7″ 16cm S: 14″ 35cm. Määrä per tuotepakkaus. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. Xbox Series X, pelikonsoli.

lego porsche creator

Tuotetiedot

Tämä edistynyt rakennussarja on suunniteltu erityisesti klassisten autojen ystäville ja Porsche-harrastajille, ja siinä on sohvapöytätyylisiä ohjeita ja inspiroivia suunnitteluyksityiskohtia. Not suitable for children under 3 years old. Porsche Turbo -pienoismallissa on leveä taka-akseli, integroitu spoileri ja turbomoottori, jossa on ahtoilman jäähdytin. LEGO® Porsche pienoismallin rakennussarja on täydellinen setti aikuisille, jotka etsivät uutta harrasteprojektia. Määrä per tuotepakkaus. Pakene arkea tämän jännittävän rakennusprojektin avulla. Näitä haetaan nyt:.

ensto lattialämmitystermostaatti vikavirtasuojalla

LEGO Creator Porche – Lelut24

Voimassa Hallitse lego porsche creator Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Katsotuimmat Legot ja muut rakennussarjat alk. LEGO® rakennuspalikat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Muunna avoautoksi Irrota Targan katto ja säilytä sitä helposti konepellin alla. Rakenna suosikki Porsche Sekä Turbo- että Targa-malliautoissa on aitoja Porsche -yksityiskohtia, kuten ikoniset etu- ja takapuskurit, vinot ajovalot, painettu logo ja rekisterikilvet. Tuote sisältää LEGO-osaa.

Lego – Porsche , halvin hinta €

Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Tehokasta suorituskykyä Mukana on klassinen taakse asennettu, ilmajäähdytteinen kyysisylinterinen bokserimoottori. Näin keräämme tuotearvosteluja. Konepeltiin on integroitu takaspoileri. Pahoittelen mahdollisista käännöskukkasista, opiskelen vielä kielikoulussa.