Lego Razor Crest Suomi

Myynnissä on myös Ultimate Collectors Series -tuotteita, jotka on suunnattu ensisijaisesti aikuisille keräilijöille. Kategoriat ja tuotemerkit. Muistathan hyödyntää klubietusi! Näitä ostetaan nyt:. Lego razor crest suomi arvion mukaan noin 60 prosenttia aikuisista Lego-harrastajista pitää Lego Star Warsia suosikkituotesarjanaan tai on aloittanut harrastuksen sen innoittamana. Sinulla on seuraava t voimassa oleminen t alennuskoodi t. Pikkuruinen LEGO palikkaversio Star Wars: The Mandalorian sarjan taisteluhävittäjästä on varustettu kahdella tammikuussa julkaistavalla uutuusnuppiaseella.

LEGO Star Wars 75292 The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula

Vertaile Vertaile Vertaile. JavaScript estetty selaimessasi. Galaksin täydeltä hupia LEGO Group on toteuttanut Star Wars universumista tuttuja eeppisiä tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta Myynnissä on myös Ultimate Collectors Series -tuotteita, jotka on suunnattu ensisijaisesti aikuisille keräilijöille. Lue lisää

lego razor crest suomi

Tuotekuvaus Lego Microfighter: The Razor Crest Star Wars

Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Tarkista myymäläsaatavuus. Lego Star Wars on Legon ensimmäinen lisenssituotesarja, jonka ensimmäiset tuotteet tulivat markkinoille Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Pakkauksen mittatiedot. Rajaa Rajaa Paina enter-painiketta avataksesi ja sulkeaksesi valikon.

lenovo t470p

Razor Crest™ -mikrohävittäjä |

Lisää toivelistaan. Ei syytä huoleen, sillä setti sisältää helpot ohjeet. Hauska lahja 6 vuotta täyttäneille Suunnitteletko tämän mahtavan setin hankintaa lahjaksi aloittelevalle LEGO rakentelijalle? Lego Star Wars on Legon ensimmäinen lisenssituotesarja, jonka ensimmäiset tuotteet tulivat markkinoille LEGO Star Warsista on tullut sen suosituin teema, ja korkealaatuisten rakennussarjojen laaja valikoima ihastuttaa kaikenikäisiä. Kallein ja palamäärältään suurin tähän mennessä valmistettu Lego Lego razor crest suomi Wars -tuote on Ultimate Collectors Seriesin Millennium Falcon -mallijoka julkaistiin vuonna Lue lisää.

Lego Star Wars – Razor Crest (), halvin hinta €

Näytä vertailu. Ei syytä huoleen, sillä setti sisältää helpot ohjeistot. LEGO Creator. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. Sulje Siirry kassalle.