Lenovo E570 I3

Yrityskäytöstä poistunut huippulaadukas kannettava tietokone. Laajan katselukulman, kasvojentunnistustekniikan ja valoherkkyystoimintojen sekä laitteen teräväpiirtoverkkokameran ja melua vaimentavien kaksoismikrofonien ansiosta yhteydenotto työtovereihin ja ystäviin on todella helppoa. Tässä alla on muutamia vastaavia kannettavia, löytyisikö näistä heti sopiva? Etsimme tai konfiguroimme sopivan sinulle kriteeriesi mukaisesti. E miellyttää silmää lenovo e570 i3 ja kuulostaa hyvältä. Legendaarisen, täysikokoisen ja roiskeenkestävän ThinkPadin ergonominen näppäimistö ja lenovo e570 i3 on kuuluisa täydestä näppäinsarjastaan, upeasta tunnustaan sekä TrackPoint®-osoitinlaitteestaan. Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro 64 bit, jossa uusimmat ajurit ja päivitykset asennettuna.

ThinkPad E570

Pieniä käytön jälkiä. Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut. ThinkPad E sisältää palkitun näppäimistön. Määritettävä 15,6-tuumainen yrityskannettava Valokuvat Videot. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Tarkka tuotekuvaus Kuvaaminen Käytetty ja kunnostettu Lenovo E

lenovo e570 i3

Sinut on väliaikaisesti estetty

Voi harmi, tämä tuote on päässyt loppumaan varastostamme. Legendaarisen, täysikokoisen ja roiskeenkestävän ThinkPadin ergonominen näppäimistö ja numeronäppäimistö on kuuluisa täydestä näppäinsarjastaan, upeasta tunnustaan sekä TrackPoint®-osoitinlaitteestaan. Ominaisuudet Ominaisuudet Ohut, kevyt ja tehokas Ohuessa ja kevyessä ThinkPad Essa riittää tehoa asioiden hoitamiseen — missä sitten oletkin. Wrong Input. Monipuoliset maksu- ja toimitustavat.

helmet myyrmäki

Kannettavat, Tietokoneet ja lisälaitteet, Keski-Uusimaa,

Helppoja videoneuvotteluja Laajan katselukulman, kasvojentunnistustekniikan ja valoherkkyystoimintojen sekä laitteen teräväpiirtoverkkokameran ja melua vaimentavien kaksoismikrofonien ansiosta yhteydenotto työtovereihin ja ystäviin on todella helppoa. Etsi: Haku. Yrityskäytöstä poistunut huippulaadukas kannettava tietokone. Käyttöjärjestelmän kieli — kielitiede Suomi, vaihdettavissa lisävalinnoista. The purchase quantity of the product has lenovo e570 i3 the upper limit.

Lenovo E Intel iU/4/SSD/WIN10P

ThinkPad E kannettava, tehokas ja edullinen. Niitä ovat esimerkiksi paine-, lämpötila-, kosteus-, tärinä- ja pölytestit. Voi harmi, tämä tuote on päässyt loppumaan varastostamme. Koko valikoimamme heti varastosta löytyviä käytettyjä kannettavia löydät klikkamalla tästä. Määritettävä 15,6-tuumainen yrityskannettava. Täydennä multimediakokemus tallentavalla optisella asemalla. Lisäksi sen tallennus-, muisti- ja näytönohjainominaisuudet voidaan määrittää vastaamaan yrityksen tarpeita ja budjettia.