Lenovo S 340

Windows-näppäimet Kyllä. Kosketusnäyttö Ei. Tuotteen väri Harmaa, Platina. Google käyttää evästeitä palvelujen tarjoamiseen, mainosten personointiin ja liikenteen analysointiin. Akun kesto riippuu järjestelmän käytöstä ja asetuksista, kuten virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta.

Lenovo IdeaPad S340-15 81NC007HMX 15,6″ Ryzen 5 3500U 8GB RAM 512GB SSD

Mallit Mallit. Dräger Alcotestalkometri. Antennityyppi 1×1. Prosessorin välimuistityyppi Smart Cache. Akku Akkuteknologia Litiumioni Li-Ion. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille.

lenovo s 340

Tuotteen ominaisuudet

Antennityyppi 1×1. Portit ja paikat 1. Kiitos palautteestasi! IdeaPad S 14″ Intel. Me autamme, jos harkitset ensimmäinen Chromebookin ostoa tai haluat vaihtaa uuteen. Ohjekeskus Yhteisön keskusteluryhmä. Tallennusväline Tallennuskapasiteetti GB.

asus zenfone 8 8/256gb 5g

Lenovo Chromebook S – Google Chromebooks

Ladataan hintagraafia. Julkaisupäivä Sertifikaatit Sertifiointi ErP lot3. Grafiikka Sisäinen näytönohjain Kyllä. ARK ID -prosessori Sisäisen näytönohjaimen perustaajuus MHz.

IdeaPad S | Huippuohut 14″ kannettava, jossa on Intel-suoritin | Lenovo Suomi

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Ohjeet ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Ethernet LAN Ei. Automaattinen tarkennus Ei. Salasanasuojaus Kyllä. Huolella mietityt yksityiskohdat, kuten verkkokameran yksityisyyssuoja, täydentävät kokemuksen.