Lenovo S145 I3 7020u

Laite vastaanotti kolme tavallista Universal Serial Bus-A-porttia, joista kaksi vastaa 3. Esitetyssä luokituksessa otetaan huomioon 5 suosituinta keskimmäisen segmentin tuotemerkkiä. Grafiikka on sisäänrakennettu tähän, se riittää tavallisen käyttäjän tehtäviin. Pelaamiseen tämä ei todellakaan Object Linking and Embedding paras valinta. IdeaPad S on loistava valinta.

10 parasta kannettavaa tietokonetta ennen 560 $

Mikä kannettava tietokone ostaa Laitetta valittaessa on luotettava suoritettaviin tehtäviin. Asiantuntijaryhmämme ohjasi lukuisia asiakasarviointeja valitakseen arvosanan, joka arvioi kunkin kannettavan tietokoneen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Se perustuu Ryzen 3 U -laitteeseen, jossa on pari 2,4 GHz: n ytimiä ja integroitu Vega 3 -graafinen taide. Mikä kannettava tietokone ostaa Laitetta valittaessa lenovo s145 i3 7020u luotettava suoritettaviin tehtäviin. Tämän laitteen RAM-muisti on vain 4 Gt, mutta Internet-selaukseen, asiakirjojen muokkaamiseen ja yksinkertaisiin taulukoihin ei tarvita enemmän. Jälkimmäinen on täysin kiiltävä, mutta se on perusteltavissa kosketussyöttöominaisuudella.

lenovo s145 i3 7020u

Sinut on väliaikaisesti estetty

Arvostelujen mukaan kannettava tietokone voi kuitenkin kestää noin tuntia toimiston kuormituksen ja näytön keskimääräisen kirkkauden ollessa. Mutta 4 Gt RAM-muistia ei välttämättä riitä edes vaatimattomalle ostajalle. HP daur. Paikkojen jakautuminen täällä on erittäin ehdollista, joten yksinkertaisuuden vuoksi voit ostaa varmuuskopioita turvallisesti, keskittyen vain suunnitteluun. Mielenkiintoinen ratkaisu erillisellä näytönohjaimella. Mikä ei ehkä Object Linking and Embedding miellyttävää, on näyttö. Toimistotöihin edullinen, mutta erittäin hyvä kannettava tietokone sopii täydellisesti.

dell xps 14 l421x

Lenovo IdeaPad SIKB 15″ Core i3 2,3 GHz – SSD GB – 4GB AZERTY – Ranska | Back Market

Laitteen houkuttelevuutta lisää myös näytön ympärillä oleva minimaalinen kehys 5,7 mm. Mutta 4 Gt RAM-muistia ei välttämättä riitä edes vaatimattomalle ostajalle. Valmistajan mukaan laite voi lenovo s145 i3 7020u jopa 12,5 tuntia akulla, jonka kapasiteetti on 41 Wh. Kansainvälisillä markkinoilla tämä malli löytyy myös punaisena, sinisenä ja hopeana. Jos et halua vastaanottaa budjetti-kannettavaa tietokonetta, sinun on syytä tarkastella HP-tuotemerkkejä. Ja näppäimistö on täällä melko mukava kirjoittaa suuria määriä tekstiä.

Parhaat läppärit ennen $ – Luokittaminen

Jos et halua vastaanottaa budjetti-kannettavaa tietokonetta, sinun on syytä tarkastella HP-tuotemerkkejä. Jopa klassisessa tummanharmaassa mallissa kannettava tietokone näyttää hyvältä. Pavilion n terävän valkoisen kannen, harmaan sisustuksen ja mustan kehyksen yhdistelmä näyttää todella viileältä. IdeaPad S on loistava valinta. Sama pätee Gt: n SSD: hen.