Lenovo Yoga Tab 10

Edessä: 8 Mpx, automaattinen tarkennus Takana: 5 Mpx, kiinteä tarkennus. Liikkuminen ja ulkoilu. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Hintakehitys Korkein hinta. SIM-kortin ja palvelut tarjoaa Truphone. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Tabletit ja tarvikkeet -osaston suosituimmat jalosteet alk.

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1″ WiFi + 4G 64 GB, tabletti

Verkon selaaminen: jopa 11 tuntia Videotoisto 1 p : jopa 10 tuntia. Kiitos palautteestasi! Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Saat nauttia mahtavasta kokemuksesta sen ansiosta, että Yoga Smart Tabissa on innovatiivisia ominaisuuksia, kuten immersiota ja kosketusvuorovaikutusta lisääviä TDDI-teknologioita. Xbox Series X, pelikonsoli. Yoga Smart Tab ja Google Assistant.

lenovo yoga tab 10

Tuotetiedot

Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Lisäksi se toimii kannettavana älykotikeskuksena. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Instax Mini Film. Lisää datapaketteja on saatavilla kilpailukykyisin hinnoin.

macbook a 2337

Lenovo Yoga Smart Tab 4G | Telia

Odota hetki Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat. Valmis lähetettäväksi 0. Päivitetty Kerro, niin korjaamme asian. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date.

Lenovo Yoga Tab 3 10,1″ Musta 16/2/Android – Grenius

Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Viihde ja elektroniikka. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Kuuntele suosikkisoittolistojasi, katso kuvia perhejuhlista, käännä termostaattia kovemmalle tai varaa hotellihuone — kaikki tämä vain kysymällä. Palautetta sivustosta.