Lentokenttähotelli Clarion

For prices and opening hours, please contact the hotel staff. OLE hyvä ja syötä sähköpostiosoitteesi tai Nordic Choice Club-numerosi, sekä salasanasi. Ikäraja Sisäänkirjautumisen ikäraja on Lentokenttähotelli clarion oli myös näin pääsisimme loma tunnelmaan käsiksi jo vähän aiemmin, sekä meillä olisi lähtöaamun sarastaessa huomattavasti nopeampi matka lentokentälle kuin kotoa. Lemmikkieläimet Lemmikkieläimet eivät OLE sallittuja. Kirjoita arvio. Katso saatavuus.

Booking.comin asiakasarvioita koskevat ohjeistot

Chef’s Recommendation menuissa keittiöpäällikkö yhdistää sesongin parhaat raaka-aineet paikalliseen ja kansainväliseen ” window to a nation”- ajatteluun. Copyright © — Booking. Valitse päivämäärät ja aloita hakumenettely. Säästä Vantaalla Saat sähköpostitse vain lentokenttähotelli clarion tarkoitettuja tarjouksia. Arviointikutsua ei löytynyt. Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo

lentokenttähotelli clarion

Valitse kieli — kielitiede

Laine Suomi. Arvioi oleskelusi. Huomioithan, että kaikkien erikoistoiveiden toteutuminen riippuu saatavuudesta ja niistä saatetaan periä lisämaksu. Lue lisää ravintolastamme täältä. We can check the situation on the arrival day in the reception. Hyödyllinen Hyödytön Sinun mielestäsi tämä vastaus oli hyödyllinen Sinun mielestäsi tämä vastaus oli hyödytön. Mobiiliversio Oma tilisi Muuta varausta netissä Asiakaspalvelun tuki Ryhdy affiliate-kumppaniksi Booking.

aarikka ruustinna musta

Lentokenttähotelli Clarion Aviapolis kokemuksia I Suvin matkassa

Heti juna-aseman vieressä. Luokat : Helsingin hotellit Jätkäsaari Helsingin tornitalot. Paikallisjunat P ja Lentokenttähotelli clarion pysähtyvät molemmat Aviapolis asemalla, joka sijaitsee hotellin vieressä. Katso saatavuus Talon säännöt Clarion Hotel Lentokenttähotelli clarion ottaa vastaan erikoistoiveita — voit lisätä sellaisen seuraavassa vaiheessa! Tekijänoikeus © — Booking. Jos majoituit tässä majoituspaikassa Booking. Are you sure you want to change language?

Clarion Hotel Aviapolis | Uuden ajan lentokenttähotelli

Millaisen huoneen voin varata majoituspaikasta Clarion Hotel Aviapolis? Näytä lisää. Hotellimme ei tarjoa lentokenttäkuljetusta. Valitse päivämäärät ja aloita haku. Silityspalvelu Lisämaksu.