Lg C1 48 Vesa

Tässä on ehdoton TV pelaamiseen. LG 83C1 move. Mikä vie OLEDin täysin omaan luokkaansa? Plus Miinus. Kuvan kontrastin laajuus lisää syvyyttä kaikkiin väreihin ja paljastaa yksityiskohtia, joihin vain OLED-television itsevalaisevat kuvapisteet pystyvät.

LG OLED C1 48″ 4K Ultra HD OLED -televisiotoiminta

Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Thu Mar 17 CET Nämä ominaisuudet mahdollistavat nopeasti liikkuvan sisällön entistäkin suuremmalla tarkkuudella ja sulavan, synkronoidun grafiikan tarjoten tosielämää muistuttavan kokemuksen ja paremmat mahdollisuudet voittoon. Mitä mieltä ihmiset ovat. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten.

lg c1 48 vesa

Tuotetiedot

TV:t 3. HDTVTest move. OLED48C1-televisiolla koet täydellisen mustan ja sen ansiosta upean kontrastin. What Hi-Fi? AI Sound Pro Nyt ääni kytkeytyi ammattilaistasolle. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Itsevalaiseva näyttötekniikka, joka vie katselukokemuksesi täysin uudelle tasolle.

lenovo yoga slim 7 14

LG 48 4K Ultra HD OLED televisiotoiminta OLED48C12LA edullis

Televisiovastaanottimet 2. SäästäKuva ja ääni. Liity Vertaa. Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG.

LG TV OLED48C1ALA 48´´ 4K IPS OLED Hz Musta | Techinn

Rajoitettu määrä myyntiä. Ja parhaan kuvanlaadun palkinnon saa…. Löydä edullisimmat hinnat. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. LG:n televisiovastaanottimet sopivat myös kaikkiin huoneisiin.