Li Ion Akku 12v 20ah

Litiumakku erityisesti venekäyttöön käynnistys- ja käyttöakuksi. Exide MP-akku 12V Paino on yksi hyvistä syistä valita akuksi lithium. Toimitusaika Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Tarkista myös ajoneuvon latausjännite jonka tulisi olla 14,8 voltin välillä. Hyväksyn toimituslausekkeet.

Topband Litium Akku 12,8v 20Ah

Premium malli, Bluetooth ominaisuudella 12v Ah. Products search. Tilaa uutiskirje Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Kategoriat ja tuotemerkit. Suosituimmat haut invertteri asennusteline aurinkopaneeli mppt sbm. Tallenna Peruuta.

li ion akku 12v 20ah

TAB ELC BT ja TAB Premium akkujen suurimmat erot:

Moottorikelkkailu Kelkka-asut ja kelkkailuvaatteet Moottorikelkkahanskat Moottorikelkan ajolasit Kypärähuput ja kaulasuojat Moottorikelkkatarvikkeet Moottorikelkkakengät Moottorikelkkakypärät Moottorikelkkasuojavarusteet Moottorikelkkaöljyt Moottorikelkan suojapeitteet Moottorikelkan siirtosarjat ja nostimet Katso kaikki. Et varmasti halua pitää veneessäsi turhaan tätä ylimääräistä painomäärää. MP- ja kelkan akut. Oma tili Kirjaudu sisään. Anna sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun tuotetta on taas saatavilla varastosta.

lenovo l28u 30 28 uhd

Topband Litium Akku 12,8v 20Ah – Samfishing Oy

Voidaan käyttää myös polttomoottoreiden käynnistämiseen. Rebelcell litium akut ovat suunniteltu täyttämään entistä Litium LiFePO4 -tekniikka. Lithiun akussa käyttökapasiteetti on noin Valmiit akku ja paristopaketit.

Landport LFP V T3 12,8V 20Ah Lithium akku | elektroninen kauppa

Topband Litium Akku 12,8V 12Ah. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Rebelcell Li-Ion litiumakku on turvallinen, huoltovapaa, erittäin pitkäikäinen oletettu käyttöikä 10 v ja suorituskykyinen akku kaiken tyyppisiin veneisiin hupiakuksi. Katso tästä myymälämme ja tutustu myös palveluihimme. Pylontech USC on ESS-aurinkoakkujärjestelmä, joka on kehitetty omalla litiumrautafosfaattikennolla varmistamaan parhaimman turvallisuuden ja pisimmän elinkaaren. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Takaisin ylös.