Logitech G G502 Se

Metallinen jousijännitysjärjestelmä ja kääntyvät saranat on rakennettu vasempaan ja oikeaan pelihiiren painikkeeseen, jotta saat terävän, puhtaan napsautuksen ja nopean palautteen. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Toimitusaika 2 päivää. Saat uuden ilmoituksen, kun tilauksesi on lähetetty. Toimitusaika päivää. Kolmen DPI-merkkivalon avulla näet, mikä asetus on valittuna. Dräger Alcotestalkometri.

G502 HERO Suorituskykyinen pelihiiri

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Viihde ja elektroniikka. HERO 25K on tarkin koskaan valmistamamme pelitunnistin. Käsittelemme näitä tapauskohtaisesti, mutta teemme parhaamme tyydyttävän ratkaisun löytämiseksi. Valitse haluamasi väri noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta ja synkronoi valaistusanimaatiot ja -efektit muiden Logitech G -laitteiden kanssa. Halvin: Multitronic.

logitech g g502 se

Tuotteen kuvat ja videot

Pyydä tukea. Lataa G HUB nyt. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Hiirimatot -osaston suosituimmat tuotteet alk. Ostoskorisi on tyhjä. Sinulle ilmoitetaan, kun paketti on valmiina noudettavaksi paikallisesta Postin noutopisteestä tai Smart Lockerista.

amazfit pace black

Logitech G HERO SE Special Edition langallinen pelihiiri, hinta 54 €

Alin hinta. Toimitusaika 10 päivää. Logitech g g502 se säätö lennosta. Toimitusaika 9 päivää. Jos haluat palauttaa tuotteen ei koske Trak Racer -tuotteitaota meihin yhteyttä osoitteeseen contact dele. Huippuluokan asiakaspalvelu Mikäli tarvitset apua tilauksesi kanssa, ota meihin yhteyttä contact dele. Kahden vuoden takuu ja hyvät palautusehdot Tarjoamme vähintään 2 vuoden takuun useimmille tuotteillemme.

Suorituskykyinen Logitech G HERO -pelihiiri

Pelaa täysillä. Turvallinen maksaminen Valitse mieleisesi laajasta valikoimastamme turvallisia maksutapoja. Hyvitys ja palauttaminen Tuotteen palauttaminen Takuu Toimituslausekkeet Kaikki tilaukset käsitellään työpäivän kuluessa lukuun ottamatta viikonloppuja ja pyhäpäiviä saatuasi tilauksen vahvistusviestin. Kaikki tilauksemme lähetetään Suomesta. Siinä on seuraavan sukupolven tarkkuus ja kokonaan uusiksi suunniteltu rakennustaide.