Logitech G915 Tkl Arvostelu

Etsi foorumeilta. Tuli itse vaihdettua näppäimistöä, joten tämä jäi ylimääräiseksi. Vasemman yläreunan painikkeilla voi muun muassa vaihtaa erittäin nopean langattoman Lightspeed-yhteyden ja bluetooth-yhteyden välillä. Keskustelun aloittaja jokkine Aloitettu Nostellaanpa vielä ylös, näppäimistö on edelleen kaupan! Lue lisää. G TKL on langaton ja mekaaninen pelinäppäimistö, jossa on yhden millisekunnin Lightspeed-tekniikka.

Arvostelut

Tosi tyylikäs ja laadukkaan tuntuinen, ei Object Linking and Embedding mitään muovijätettä. Foorumi Kauppa-alue Myydään Hiiret ja näppäimistöt. Bluetoothia en Object Linking and Embedding kokeillut. Siitä löytyy RGB-valaistus ja yhdellä latauksella akku kestää jopa 40 tuntia taukoamatta. Akun varauksesta kertova merkkivalo kertoo, kun varaus on käymässä vähiin.

logitech g915 tkl arvostelu

Conclusion

G TKL on langaton ja mekaaninen pelinäppäimistö, jossa on yhden millisekunnin Lightspeed-tekniikka. Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hinta. Näin keräämme tuotearvosteluja. Kuitti löytyy takuu voimassa : Ei löydy kuittia, koska alkuperäinen myyjä ei sitä koskaan toimittanut. Uusimmat viestit A.

freebuds huawei

Myyty – Logitech G TKL-langaton mekaaninen näppäimistö (Joensuu) | TechBBS

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Akku tuntuu kestävän erittäin hyvin. Ei ihan kymppi. Tactile kytkimet erittäin mukava naputella ja tosi pieni ääni tästä lähtee. Julkaisusta lähtien ollut käytössä: Hyvä ja laadukas tuote.

Logitech G TKL – Testinurkka

Kokeilun vuoksi Gnäppäimistöä testattiin tietokoneen kanssa USB-sovittimen kautta ja älypuhelimen kanssa bluetooh-yhteyden kautta. Näppäimistö ostettu hieman yli vuosi sitten. Lähetettävissä: ei vahvistettu. Akku tuntuu kestävän erittäin hyvin. Etsi Tarkennettu hakumenettely…. Popopi M mies , 18—24v