Logitech Keys-to-go Keyboard For Ipad

Toimitusaika 2 päivää. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Apple Lightning-till-SD-kamerakortläsare. Taustavalaistu näppäimet, ladattava akku ja mahdollisuus liittää jopa 4 laitetta. Lue lisää aiheesta. Xbox Series X, pelikonsoli. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?

Logitech Keys-To-Go

OLE hyvä ja odota Silloin kannettava langaton näppäimistö on omimmillaan. Ammattilaisten kritiikit. Löytyy varastosta, lähetetään tänään. Näppäimistö ja hiiri Logitech Koti ja ydinperhe. KEYS-TO-GO-näppäimistöön liitettävässä puhelintelineessä iPhone tai mikä tahansa muu puhelin on kätevästi pystyasennossa, joten sen näyttöä on helppo lukea.

logitech keys-to-go keyboard for ipad

Tuotetiedot

Ladataan hintagraafia. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Kevyellä Keys-To-Go-näppäimistöllä on miellyttävää kirjoittaa, joten voit aina sanoa sanottavasi. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Lue arvosteluja asiakkailtamme. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta.

liqui moly mos2 kokemuksia

LOGITECH Keys-To-Go Ultra-Portable Keyboard for iPad – BLACK – PAN – BT – NORDIC | CruzBroker

Käyttöehdot Palaute. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Odota hetki Pinterest Sähköposti.

Logitech Keys-To-Go Portable näppäimistö, hinta 59 €

Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. OLE hyvä ja odota Langaton työpöydän näppäimistö, joka sopii sekä tietokoneelle, tabletille että älypuhelimelle. Langatonta Bluetooth-pariksi. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.