Macbook Pro 2021 14

Isomman näytön lisäksi myös sen erottelukyky on nostettu 3 x 1 pikseliin aiemman tuumaisen mallin 2 x 1 pikselistä. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Nopeampi numeerisen virtausdynamiikan suorituskyky 8. Apple on selkeästi käyttänyt aikaa uusien mallien jäähdytyksen suunnitteluun, ja löytäneen oikeanlaisen ratkaisun. Yhdellä latauksella voit kääntää jopa neljä kertaa enemmän koodia Xcodessa 19 tai editoida kuvia jopa kaksi kertaa pidempään Lightroom Classicissa

Arvostelussa Apple MacBook Pro 14″ (2021)

Akkukesto on niin ikään saanut mojovan piristusruiskeen ja kestää jopa 17 tuntia, mikä on aivan mieletön lukema tämän teholuokan kannettavassa. Liitä kuulokkeet 3,5 mm kuulokeliitäntään, joka tunnistaa suuri-impedanssiset kuulokkeet ja säätyy niiden mukaan automaat­tisesti. Minun Telia. Telia Finland. Soita Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin macbook pro 2021 14 kohdalle, ilmoita siitä meille. Uusi MacBook Pro on suunniteltu huolellisesti ympäristö huomioiden.

macbook pro 2021 14

Vakuuttava työkone luoville ihmisille

Yhdellä latauksella voit kääntää jopa neljä kertaa enemmän koodia Xcodessa 19 tai editoida kuvia jopa kaksi kertaa pidempään Lightroom Classicissa Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Löydä edullisimmat hinta. Upea 14 tuuman Liquid Retina XDR -näyttö ja pro-luokan porttivalikoima tekevät MacBook Prosta monipuolisemman kuin koskaan, ja suorituskykyinen M1 Pro -siru takaa käyttäjälle huipputason tehot 17 tunnin akunkestolla. Mutta jos kaipaat vielä enemmän tehoja, silloin MacBook Pro 14″ on valintasi. Uusi Liquid Retina XDR -näyttö tarjoaa peräti 1 nitin jatkuvan kirkkauden, 1 nitin maksimikirkkauden, 1 kontrastin sekä P3-väriavaruuden.

iec standardi

Arvostelussa Apple MacBook Pro 14″ () | TechRadar

Se tekee kaikesta sujuvaa ja herkkää, verkko­sivun selaamisesta pelaamiseen — vähemmällä virran­kulutuksella. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Vertaile kaikkia Mac-malleja. Hardware-accelerated H. Apple väittää MacBook Pron 14″ kestävän jopa 17 tuntia videoita katsellessa ja 11 tuntia langattomassa verkossa surffatessa. MacBook Pron yhdellä latauksella voit toistaa videota jopa 17 tuntia tai nauttia langattoman netin käytöstä jopa 11 tuntia.

Apple MacBook Pro 14 () M1 Pro | Elisa Yrityksille

Valitse malli Valitse malli. Yhtiön uutta mallia saa joko M1 Pro – tai M1 Max -sirulla varustettuna, jotka ovat Applen tehokkaimmat järjestelmäpiirit koskaan. Omissa akkutesteissä pyöritimme p-videota huikeat 15 tuntia ja 58 minuuttia, mikä ei jää kauaksi Applen lupaamasta 17 tunnista. Pinterest Elektroninen posti. MacBook Pro on ensimmäinen kannettava laatuaan, ja melkoisen pitelemätön pakkaaminen.