Macbook Pro Intel Core I5

Modo SP4 3D-mallinnus 2,0x Cinebench Tämä etäisyys muuntuu suoritus­kyvyksi. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan. Integroitu muistinohjain ja jopa 8 Mt jaettu L3-välimuisti auttaa ohjelmiasi toimimaan täydellä teholla. Markkinat Luovat ammattilaiset Oppiminen. Uusimmassa Intel Core -arkkitehtuurissa prosessori, välimuisti, muistinohjain ja grafiikkamoottori on sijoitettu samaan siruun.

MacBook Pro (13-tuumainen, 2017, neljä Thunderbolt 3 -porttia) – Tekniset tiedot

Tämä etäisyys muuntuu suoritus­kyvyksi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. L p A,m on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna käyttäjän asemasta pyöristettynä lähimpään 1 dB:hen. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tarkan Touch ID -sormenjälkilukijan ansiosta laitteen sisäänkirjautuminen sujuu turvallisesti silmänräpäyksessä. Vanha OmaElisa. Koska Mac OS X Snow Leopard on suunniteltu hyödyntämään jokaista prosessoriydintä, se käyttää prosessorin suorituskyvyn hyväkseen viimeiseen pisaraan.

macbook pro intel core i5

Apple Footer

Ostoskori on tyhjä. Osta Apple Online Storesta , soita numeroon 72 tai etsi jälleenmyyjä. Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan. Jopa 2x nopeammat refleksit. Kaksinkertainen prosessointinopeus, kehittyneet näytönohjaimet ja salamannopea Thunderbolt-liitäntä pitävät huolen, että vauhti ei lopu kesken. Ajatellaanpa, että käytät paljon prosessoritehoa vaativia ohjelmia kuten Aperture 3:a tai Final Cut Prota, jotka hyötyisivät lisätehosta.

lg 50up78006lb 50

Apple MacBook Pro ´´ i5 /8GB/GB SSD Laptop Hopeinen| Techinn

Näytönohjain kasvattaa myös automaattisesti kellotaajuuksia suurempien työmäärien kohdalla. Jopa 1 Gt tarkoitukseen varattua GDDR5-videomuistia sisältävät prosessorit tarjoavat jopa 2 kertaa paremman macbook pro intel core i5 edelliseen sukupolveen verrattuna. Appien lataaminen edellyttää Apple ID:tä ja laitetta, joka on yhteensopiva kunkin apin edellyttämän käyttöjärjestelmäversion kanssa. Valmiustilatesti mittaa akunkestoa sallimalla langattomaan verkkoon liitetyn ja iCloudiin kirjautuneen tietokoneen siirtyä valmiustilaan Safari- ja Mail-appien ollessa päällä ja kaikkien järjestelmäasetusten ollessa oletusasetuksissaan. Värit upean eloisina toistava 13,3 tuuman Retina-näyttö tunnistaa TrueTone-teknologian avulla ympäristön valaistuksen, ja osaa suhteuttaa sen perusteella kuvan värilämpötilan ja kirkkauden ihanteelliseksi. Jopa 2 kertaa nopeampi ydin. Lisäksi 13 tuuman malleissa on uusi kaksiytiminen Intel Core i5 -prosessori tai nopein kaksiytiminen Intel Core i7 -prosessori.

Apple – MacBook Pro – Huippunopeat suorittimet, näytönohjaimet ja liitännät.

Jopa 2x nopeammat refleksit. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä. Toimisto Kaikki tämä tapahtuu kulisseissa, joten oma työskentelysi sujuu entistä helpommin ja nopeammin. Miellyttävän tuntuisen näppäimistön ylälaitaan sijoitettu, käytettävyyden seuraavalle tasolle nostava älykäs Touch Bar -kosketusnäyttöpalkki on mahdollista valjastaa mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi kuvien selaamiseen, selainvälilehtien vaihteluun tai kuvankäsittelyn väriasetusten säätämiseen. Tiedonsiirtoa salamannopeudella.