Macbook Pro M1 16

XDR-kirkkaus: 1 nitin jatkuva kirkkaus koko näyttö1 nitin kirkkaus teho­­­huipuissa 2 vain HDR-sisältö. Paino M1 Pro : 2,15 kg 5. Jopa 64 Gt macbook pro m1 16. Hurja suoritus­kyky ja mullistava akun­kesto — Applen sirujen tehokkuus lähentelee ihmettä. Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella OLE palautus- tai vaihto-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta.

Apple MacBook Pro 13” M1 16 Gt, 512 Gt -kannettava, tähtiharmaa (MYD92)

Jopa 64 Gt yhteismuistia. Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod. Näytön­ohjaimen suoritus­kyky. Katso hopeanvärinen 16 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuudessa. Katso kaikki MacBook -kannettavat.

macbook pro m1 16

Apple Macbook Pro 16” M1 Pro (2021) 1 Tt

Kolmen suuntaavan mikrofonin ansiosta äänesi kuuluu kirkkaasti ja selkeästi. Adobe Premiere Pro. Saatavuus: Tuotetta varastossa. Wifi Langaton M1 Max ytimisellä prosessorilla ja ytimisellä näytön­ohjaimella tai M1 Max ytimisellä prosessorilla ja ytimisellä näytönohjaimella.

loreal casting crème gloss farben

14 ja 16 tuuman MacBook Pro – Tekniset tiedot – Apple (FI)

Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Kaikki lopullisesta kokoon­panosta vastaavat journalistit ovat siirtymässä Applen tuottei­densa osalta prosent­tisesti uusiu­tuvaan energiaan. Apple M1 Pro -siru takaa prosessorin, näytönohjaimen ja koneoppimisen huipputehokkaan suorituskyvyn 16″ Liquid Retina XDR näyttö — upea katselukokemus ylivertaisella sävyalalla ja kontrastisuhteella Macbook pro m1 16 kaiuttimen äänijärjestelmä, kolme studiotason mikrofonia ja p FaceTimeHD -kamera Väri: Tähtiharmaa. M1 Pro ja M1 Max ovat ensimmäiset ammatti­käyttöön suunnitellut, huiman nopeat Applen omat sirut. Yritysasiakkaat Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Affinity Designer. Esittely Lisätiedot Hintapuntari.

Apple MacBook Pro 16” M1 Pro () 1 Tt Tähtiharmaa | Telia

Uskomaton suorituskyky. Kun tilauksesi on noudettavissa myymälästä, saat noutoilmoituksen. M1 Pro tai vieläkin nopeampi M1 Max lataavat ammattitason työnkulkuun huipputason tehot. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Valitse koko.